18.1 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Analiză Alegeri Locale 2024: PNL, PSD tot o apă este la Moșna

Știri din Județ

În comuna Moșna, ani la rând la putere a fost Eugen Roba, primar PSD. A rămas în amintirea sătenilor nu pentru realizări majore în comună, ci pentru mesele festive bogate de 8 martie și alte evenimente asemenea. Evident, nu din banii publici, ci din bani privați. Apoi, în 2020, a venit la putere liberalul Nuțu, și ce credeți? Tradiția meselor bogate de 8 martie a fost păstrată! Deși era anterior criticată….


Consiliul Județean Sibiu i-a făcut un mega-cadou liberalului Nuțu de la Moșna. A modernizat drumul de la Mediaș la Bârghiș. Cum nici primarul liberal, la fel ca și cel pesedist, nu se poate lăuda la final de mandat cu realizări remarcabile în comună, se laudă cu drumul județean! Atâta poate!

Doar că prin comuna Moșna mai sunt și drumuri comunale. Executate unele de Primărie prin diferite firme. Numai că minunea a ținut foarte puțin. Stratul de asfalt și substratul sunt atât de fine că te duce cu gândul la o foiță de timbre, nu la drum pentru mașini și utilaje agricole.

Apa curge la robinet adesea maro, iar canalul când se înfundă este scos cu pompa direct în râu. Comuna unde Garda de Mediu a dat amenzi pentru neconformități și poluare ape curgătoare.

Comuna unde sătenii din Nemșa sunt vitregiți de investiții, pentru că primarului îi place în Moșna sat.

Dar poate cel mai dureros este comportamentul. Rar mi-a fost dat să aud un primar cu așa vocabular ca la Moșna. Mai și scrie pe Facebook înjurându-și cetățenii.

Așa că votați PSD, PNL tot o apă este la Moșna. Altul mai bun chiar nu găsiți?!

NOTĂ: Articolele din seria Analize Alegeri Locale 2024 sunt articole de opinie. Ele reflectă strict opinia autorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent