19.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

DUMBRĂVENI: Candidata Alianței Dreapta Unită (USR+PMP+FD) are soțul dat în urmărire generală

Știri din Județ

Oricine intră pe siteul Poliției Române, la secțiunea persoane date în urmărire, poate găsi poza și datele lui Păcurar Gheorghe. Acesta este dat în urmărire pentru că a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru delapidare și evaziune fiscală. Procesele acestuia au început din 2017 și s-au finalizat în 2022. Soția lui, Adriana Elena Păcurar este actualul candidat la funcția de primar al orașului Dumbrăveni din partea Alianței Dreapta Unită (USR+PMP+FD).


Cei de la sediul central județean al Alianței Dreapta Unită ne-au transmis că toți candidații lor sunt curați, nu au cazier. Dar nu au făcut verificări privitor la familiile acestora. „Candidatul ADU din Dumbrăveni a fost propus de Forța Dreptei în cadrul negocierilor pentru lista comună de candidați. Din ce știm, în măsura în care ne-a permis timpul extrem de scurt, am verificat toți cei 466 candidații, pentru a nu avea niciunul cazier. Nu cunoaștem situația familiilor acestora și nici nu ar fi posibil să o cunoaștem în întregime.” este răspunsul A.D.U. județul Sibiu.

Publicitate

Contactată telefonic de reporterul SIBIU INDEPENDENT, Adriana Elena Păcurar, candidatul ADU la Primăria Dumbrăveni s-a arătat foarte enervată de întrebările noastre despre soțul ei. Totuși ea ne-a confirmat că este soțul ei și îl susține, dar fiecare își vede de viața lui. Ea a insistat că nu există niciun dosar pe numele ei, iar cazierul îi este curat.

Adriana Păcurar a mai candidat și în 2020 la Primăria Dumbrăveni din partea Pro România, partid condus de Victor Ponta. Ea a obținut un post de consilier local atunci. Pădurar ne-a spus că viața privată nu ar trebui să facă subiect de presă, deși este candidat public la Primăria Dumbrăveni și condamnarea soțului pentru evaziune fiscală și darea sa în urmărire generală este, credem noi, de interes public.

Adriana Păcurar a spus că ea merge înainte cu candidatura ei și a acuzat jocuri de culise, manipulări grosolane, inclusiv ale justiției în cazul soțului, de candidatul de la alt partid. Ea a declarat că va veni vremea când și ea va putea dezvălui multe secrete ale altor candidați, dar nu dorește să facă un joc murdar în politică, precum fac alții.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Comuna Nocrich