19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

DREPT LA REPLICĂ al primarului comunei Târnava, Pleiner Norbert

Știri din Județ

Primarul comunei Târnava, Pleiner Norbert a transmis un drept la replică după apariția articolului de opinie cu titlul: Analize Alegeri 2024: Primarul din Târnava, flotanții și rudele (citiți aici). Redăm mai jos integral dreptul la replică:


Articolul de OPINIE / EDITORIAL, conform discuției telefonice cu autorul ,,Analize Alegeri 2024: Primarul din Târnava, flotanții și rudele’’, nu este semnalizat ca atare nici în titlu și nici în text, cu atât mai puțin la categoria unde este postat articolul. Afirmațiile incomplete din text induc în eroare cititorul și formează o părere negativă despre persoana în cauză. Așadar venim cu informații corecte și complete pentru a dezvălui adevărul din articolul menționat.

Publicitate

În prima ședință de consiliu local, conform înregistrării video, primarul comunei răspunde că se informează și va răspunde în următoarea ședință despre cele sesizate. ,,Nu dorește să răspundă” așa cum este menționat în articol este total fals. La cea de a doua ședință de consiliu local, se clarifică problema, dar, în limitele legii GDPR. Voința ca un cetățean să își schimbe domiciliul sau să obțină o viză de flotant, nu este voința primarului. Afirmația, de mai multe vize de flotanți care pot schimba rezultatul alegerilor, numărul mic de votanți, denaturează adevărul. În localitatea noastră, la vot, se prezintă la urne circa 1300-1600 de cetățeni cu drept de vot. Soția primarului lucrează la Primăria Târnava, ca inspector și nu referent, încă din anul 2016, iar căsătoria a avut loc în 28.10.2023, alături de 4 perechi de nași. Nașa primarului lucrează în cadrul primăriei Târnava din anul 2015, iar nașul deține echipa de fotbal din comună din anul 2003, alături de încă 2 membrii fondatori.

Este clar că acest articol de opinie, este un articol de anticampanie electorală împotriva actualului primar în funcție.

Vă solicit ca în titlul articolului unde postați această declarație, să fie menționat la început, DREPT LA REPLICĂ.

Mulțumesc.

Primar,

Pleiner Norbert

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic