17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Daniela Cîmpean (PNL): „Alături de Horațiu Răcuciu, săliștenii au șansa de a continua marile proiecte pe care acesta le-a inițiat, din poziția de primar” (PE)

Știri din Județ

Alături de Horatiu Răcuciu, săliștenii au șansa de a continua marile proiecte pe care acesta le-a inițiat, din poziția de primar, atât în orașul Săliște, cât și în cele 9 localități componente.

La Săliște va fi amenajată curtea interioară a dispensarului uman și vor fi alocate resurse Centrului de permanență. De asemenea, viața culturală va fi susținută prin reabilitarea Muzeul Culturii Săliștene, deschiderea Centrului comunitar „1000 de vieți”, realizarea unei aplicații turistice digitale și multe alte proiecte menite să promoveze peisajul tradițiilor locale.

  • În Galeș, investițiile vor viza: înlocuire rețelele de apă și canalizare, asfaltare străzi, modernizarea parcului, lucrări de cadastru.
  • Clădirea vechii grădinițe din Vale va fi modernizată, iar rețelele de apă și canalizare vor fi extinse.
  • În Fântânele va fi reabilitat Căminul Cultural, deschise noi trasee de drumeție spre Augur și executate lucrări de asfaltare.
  • Un Centru de pictură va fi amenajat în Sibiel, iar podul de pe strada Râului și Căminul Cultural vor fi reabilitate.
  • În Amnaș, Aciliu și Mag vor fi introduse rețele de gaz metan și apă potabilă și vor fi asfaltate străzi.
  • Lucrările la școala și grădinița din Săcel vor fi finalizate, iar terenurile vor fi cadastrate.

În primarul Horațiu Răcuciu, Consiliul Județean Sibiu a avut și are un partener de nădejde și ne dorim ca această colaborare, care a adus mult bine comunității extinse din Mărginimea Sibiului, să continue!

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri