14.1 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Raluca Turcan (PNL): La Jina, trădarea a durut! (PE)

Știri din Județ

Pentru comunitatea din Jina, ca oameni care am pus muncă și pricepere pentru a o ajuta, am fost greu încercați!


Colegul nostru, primar, a ales sa trădeze echipa care i-a fost alături. Și nu a făcut-o oricum! A făcut-o fără să-și consulte echipa, fără să anunțe, fără să ne privească în ochi. Proiecte importante pentru comunitatea din Jina, precum introducerea rețelei de gaz, modernizare și extindere rețea de apă, de 29 de milioane de lei din bugetul național, investiții în educație, au fost făcute cu ajutorul echipei PNL.

Pentru investiții în rețeaua de apă, pe programul Saligny, a căzut un Guvern PNL!! Și au votat împotriva Guvernului exact cei pentru care ne-a trădat primarul Vasile Beschiu!

Și, încă ceva! Toate comunitățile conduse de administrația PNL au atras fonduri europene. Singura comuna din Sibiu, care nu are proiecte pe fonduri europene, este Jina. În timp ce la Consiliul Județean, condus de Daniela Cimpean, sau în alte primarii, investițiile cele mai mari s-au făcut cu fonduri europene, aici în Jina, trenul fondurilor a trecut și administrația nu a știut să le aducă prin proiecte folositoare oamenilor. S-a rezumat la bugetul național, pentru ca se cheltuie mai ușor.

De aceea, jinarii trebuie să știe că, indiferent de pretextele invocate de primar, echipa PNL este cea care a fost alaturi comunității din Jina!

De aceea, PNL merge cu fruntea sus la alegerile din Jina. Îi este alături lui Ioan Beschiu care, împreună cu Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean si echipa PNL, va urmări orice proiect care poate să dezvolte Jina și sa facă viața locuitorilor mai bună!

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri