26.2 C
Sibiu
duminică, 21 iulie, 2024

Evaziune fiscală la Sibiu și Slimnic. Politicianul a ascuns banii în Biblie

Știri din Județ

Șoc în sfera politică din Slimnic. Un candidat pentru Consiliul Local Slimnic a avut parte în această dimineață, de „vizita” Poliției. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, dar și de producerea ilegală de alcool.

CONFORM SURSELOR SIBIU INDEPENDENT, cel vizat și percheziționat este Crețu Alin, președintele PSD Slimnic și fost candidat în 2020 la funcția de primar, din partea USR. La acest moment, Crețu Alin este candidat la Consiliul Local Slimnic din partea PSD.

Polițiștii îl acuză pe politician de faptul că, în perioada 2017 – 2021, ar fi achiziționat mărfuri pe care, ulterior, le-ar fi comercializat prin intermediul magazinelor societății, fără ca aceste operațiuni să fie înregistrate în contabilitate și declarate organului fiscal. Prin aceste practici, bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat cu 151.000 de lei. În urma acțiunii din cursul acestei dimineți, într-unul dintre imobilele care au făcut obiectul perchezițiilor, polițiștii au descoperit 1.500 de litri de băuturi alcoolice spirtoase, produse și deținute fără respectarea normelor legale.

Publicitate

Întreaga cantitate de băuturi a fost indisponibilizată. De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, telefoane mobile, documente și sume de bani.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică