20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Bogdan Trif (PSD): „Pentru noi este o onoare și o plăcere să stăm de vorbă cu oamenii și să aflăm direct de la ei problemele” (PE)

Știri din Județ

Vurpăr, Nocrich, Bârghiș, Porumbacu de Jos, Bruiu, Marpod, Chirpăr, Merghindeal

În fiecare zi mergem în două sau trei localități din județul nostru, pe care le luăm la pas, mergând pe fiecare stradă, pentru a discuta cu cetățenii. Pentru unii pare un efort uriaș să începi de la ora 10 dimineața și să te întorci abia după ce se înserează, să parcurgi câte 20 de kilometri ca să discuți cu fiecare om, dar pentru noi este o onoare și o plăcere să stăm de vorbă cu oamenii și să aflăm direct de la ei problemele. Nu am venit doar în campanie, ci facem acest lucru în fiecare an.

La Vurpăr, Mihai Lienerth, care are susținerea vurpărenilor și mai ales a tineretului din comună, va câștiga, cu siguranță, Primăria.

În Nocrich, primarul Adrian Mușoaie este un om iubit și respectat și va primi, din nou, votul cetățenilor.

La Bârghiș, Suciu Niculiță Ștefan, actualul viceprimar, un om competent, cu suflet mare, se bucură de un sprijin larg din partea locuitorilor comunei, care și-l doresc ca primar.

În Porumbacu de Jos, Martincu Dorel are experiență în administrația publică locală și intră în bătălia electorală ca favorit.

La Bruiu, tânărul nostru candidat Gherghel Ovidiu are o echipă de consilieri energică, plină de entuziasm și dornică să facă lucruri bune pentru locuitorii comunei.

În Marpod, Dotcoș Sebastian este un primar care s-a înconjurat de o echipă competentă, cu care va câștiga alegerile la scor.

La Chirpăr, Feldeoiu Eugen este un primar cu experiență, care a câștigat multe proiecte pentru comună, ultimul fiind cel de asfaltare a drumurilor, care va începe în maximum două luni. Cu siguranță, chirpărenii îl vor credita cu votul lor pentru un nou mandat.

În Merghindeal, Țerbea Aurel Ioan este un primar care și-a dovedit competența, iar concetățenii săi vorbesc despre el numindu-l ”primarul nost”, căuia îi vor acorda din nou votul.

Publicat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Sibiu, CMF: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu