14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Drept la replică: Sebastian Dotcoș, primarul comunei Marpod

Știri din Județ

În urma articolului apărut în Ziarul Sibiu Independent Analiza Alegeri Locale 2024: Dinastia Dotcoș face legea la Marpod. Cu forța?, Sebastian Dotcoș, primarul comunei Marpod a transmis următorul drept la replică:


 Este absolut inacceptabil cum articolul scris de domnul Călin Blaga a prezentat situația implicându-ne pe mine și pe tatăl meu. Videoclipul clar arată că eu am fost împins și nu am ripostat. De asemenea, așa cum se vede în această înregistrare video, agresorul, un individ cu un trecut penal și legături cu un contracandidat, este cel care a provocat incidentul, nu eu sau echipa mea. Acesta a luat o furcă și a încercat să îl  atace pe viceprimar, iar noi nu am ripostat în niciun fel, ci doar am încercat să aplanăm incidentul. 

Publicitate

De asemenea, este fals să spunem că “am ajuns într-o zonă în care nu am fost votați niciodată”. Noi ne-am străduit să ajutăm fiecare parte a comunității, indiferent de voturi. Utilizarea unui conflict izolat pentru a trage concluzii generale despre primar și administrația lui este nedreaptă și manipulativă.

Articolul acesta distorsionează adevărul și ignoră faptele. Așteptăm corectarea greșelilor și scuze publice pentru informațiile greșite publicate.

*restul filmării este aici și nu este ștearsă așa cum se menționează în articol

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia