19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

O nouă investiție în educație la Brădeni

Știri din Județ

Școala din Brădeni, jud. Sibiu cu extensia din Retiș beneficiază de noi investiții masive atrase de Primărie prin programele PNRR și PNRAS. Pentru prima dată, comuna Brădeni, începând cu anul școlar viitor, va avea 3 grupe de grădiniță la Brădeni și o grupă la Retiș, iar în perioada imediat următoare întreaga unitate școlară va fi dotată cu mobilier modern și adaptat nevoilor copiilor, dar și cu echipamente digitale și materiale didactice de care vor beneficia toți elevii și preșcolarii, mulțumită proiectului PNRR în valoare de 558.377,75 lei, fonduri nerambursabile UE.


Nu sunt primele investiții în școala din Brădeni, aceasta fiind o prioritate de la primul mandat al primarului Liviu Modoi. Oportunitatea de a accesa fonduri nerambursabile guvernamentale și UE a fost un bun prilej pentru a crește investițiile în educație.

„Școala va fi dotată integral prin fonduri atrase de noi, prin PNRR. Proiectul a fost făcut încă de anul trecut, iar acum s-au început achizițiile! Și pentru derularea PNRAS (suma totală de aproximativ 900.000 lei) am susținut școala, iar din dorința de a o moderniza in totalitate am accesat și fondurile PNRR.” a declarat primarul Liviu Modoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic