22.9 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Echipa Galbenă continuă acțiunile de caritate. Bunicuții unui centru din Sibiu s-au bucurat astăzi de vizita voluntarilor

Știri din Județ

Astăzi, Echipa Galbenă a revenit cu drag la Căminul pentru persoane vârstnice de pe strada Coșbuc, unde bunicuții dragi lor i-au întâmpinat cu zâmbete calde și inimile deschise.

Cei 68 de vârstnici, beneficiari ai centrului, s-au bucurat de bunătăți proaspete de la piață alături de un gratar, pregătit de voluntarii Echipei Galbene care au savurat fiecare clipă petrecută împreună. „Pentru noi, aceste vizite nu sunt doar acțiuni de voluntariat, ci veritabile momente de suflet în care ne reîntâlnim cu prietenii noștri vechi.

Publicitate

Solidaritatea în comunitate prinde viață în aceste întâlniri, iar dragostea și respectul profund pe care le purtăm bunicuților noștri dau sens tuturor eforturilor noastre.

Văzând bucuria din ochii lor și ascultând poveștile lor pline de înțelepciune, înțelegem cât de mult înseamnă să fim alături de ei, să le oferim sprijin și afecțiune. Le mulțumim pentru că ne inspiră să continuăm aceste gesturi de bunătate și compasiune!” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Suporterii din Rășinari merg la Gheorgheni

Continental Sibiu a aniversat 20 de ani