17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Știri din Județ

Echipa Anii Drumeției invită iubitorii de aventură și natură, duminică, 23 iunie 2024, de la ora 07:00, într-o drumeție în Munții Lotrului: Vf. Sterpu

BILETE AICI

Publicitate

Dragi drumeți,

Vă invităm să ne bucurăm împreună de natură, duminică, 23.06.2024 – Drumeție în Munții Lotrului: Vf. Sterpu. Drumeția este una de dificultate medie-mare cu o diferență de nivel de 1200 m. Traseul pe care îl vom urma este:
Valea Lotrioarei – Canton Garcu – Valea Sterpului – Vf. Sterpu – retur

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?

La ora 07.00, în parcarea magazinului Hervis – Shopping City Șelimbăr

ECHIPAMENT NECESAR

bocanci de munte (impermeabili, peste glezna)
haine de ploaie/vant, in mai multe straturi
strat termic
căciula
buff
pelerină
frontală
protecție soare (ochelari)
sticlă cu ceai/apa (min 1l)
mâncare

Recomandare:

bețe de trekking

COSTURI

70 lei/persoană

Pentru copii până în 14 ani participarea este gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult. Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.

TRANSPORT

Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.

GHID

Radu Zaharie – ghid montan
Contact: 0744-371547

Notă:

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică