17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Bărbat bătut până la moarte, într-o curte din Arpașu de Jos

Știri din Județ

Tragedie într-o curte din localitatea sibiană Arpașu de Jos. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost bătut până la moarte.

Conform polițiștilor sibieni, azi dimineață, la ora 05:50, prin apel 112, o femeie din Arpașu de Jos a anunțat faptul că, un bărbat a intrat în curtea imobilului lor, solicitând în acelați timp și ajutor medical, fiind cazut în curte. La fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat conștient, însă incoerent în vorbire, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la Spital. În drum spre Spital însă, bărbatul a decedat.

Victor Grancea este bărbatul bătut până la moarte

Conform informațiilor Sibiu Independent, fata era căsătorită iar în urmă cu o lună, bărbatul ucis în bătaie ar fi fugit în lume cu aceasta. Aseară ar fi vrut din nou să plece cu ea și în momentul când a ajuns cu mașina în fața casei fetei, părinții ei l-au prins și bătut zdravăn.

Criminaliștii sibieni au stabilit faptul că, la data de 15 iulie, în jurul orei 04:00, în curtea unei familii din Arpașu de Jos a intrat un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Arpașu de Jos, cu scopul de a se întâlni cu una dintre fiicele familiei, în vârstă de 19 ani. Din primele verificări reiese faptul că aceștia se cunoșteau. În momentul în care a pătruns în curte, bărbatul ar fi fost lovit cu obiecte contondente atât de către mama fetei, cât și de către tatăl acestuia.

Echipajul SAJ sosit la fața locului l-a găsit pe bărbat căzut în curte, prezentând urme de violență, agitat, necooperant. Bărbatului i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat de urgenta spre UPU Sibiu. În timpul transportului starea pacientului s-a agravat, el intrând în stop cardio -respirator, moment în care a fost cerut medic în sprijin. S-au început manevrele de resuscitare de către cele două echipaje, dar din păcate fără rezultat, pacientul prezentând traumatisme craniene severe. După aproximativ 40 de minute ,din pacate, s-a declarat decesul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu