17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

O nouă condamnare pentru Tudosescu Ștefan, fostul consilier juridic din cadrul Poliției Locale Sibiu

Știri din Județ

Problemele se țin scai de fostul consilier juridic din cadrul Poliției Locale Sibiu. Conform procurorilor, Tudorescu Ștefan era acuzat că ar fi pretins șpagă 600 de lei de la un sibian.

Conform procurorilor, un sibian în vârstă de 65 de ani a amplasat ilegal o copertină deasupra intrării apartamentului său, localizat în municipiul Sibiu. În cursul lunii noiembrie 2021, consilierul juridic din cadrul Poliției Locale Sibiu, Tudorescu Ștefan l-a abordat pe sibian şi i-a relatat că îl poate ajuta în cadrul procedurii de intrare în legalitate. Totul însă, cu un cost. 600 de lei i-au fost ceruți sibianului pentru intervenția polițistului local în ocolirea legii. Acesta i-a promis sibianului că poate interveni pe lângă funcționarii publici responsabili cu verificarea dosarelor.

Găsit vinovat, acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a mai deține funcții publice care implică exercițiul autorității de stat pentru următorii 3 ani. Însă, problemele nu se opresc aici. Acesta a primit recent o nouă condamnare, care a fost contopită cu cea veche și mărită la 2 ani și 11 luni de închisoare cu suspendare. Mai mult, Tudorescu Ștefan este obligat să presteze 90 de zile în folosul comunității, fie la Primăria Sibiu, fie la Complexul Naţional Muzeal Astra. Măsura muncii în folosul comunității a fost luată deoarece ambele condamnări la închisoare au fost cu suspendare.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu