17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Curse aeriene întârziate la Aeroportul Sibiu din cauza penei IT mondiale de ieri

Știri din Județ

Continuă să întârzie cursele aeriene ale companiei Wizz Air, dar și Lufthansa pe Aeroportul Internațional Sibiu. După ce ieri a fost o pană mondială IT care a afectat mii de zboruri, problemele încă nu sunt rezolvate în traficul aerian. Ieri, unele zboruri din Sibiu au fost anulate, altele întârziate și 5 ore. Situația va reveni la normal în aceste zile.


SIBIU INDEPENDENT a anunțat ieri că la Aeroportul Sibiu multe curse, mai ales ale companiei Wizz Air, au fost întârziate. Cursa de Londra dus și întors de ieri a fost anulată. La fel s-a întâmplat pe multe aeroporturi din țară.

O pană IT mondială generată de o firmă conexă Microsoft a dat peste cap sistemul aviatic mondial. Mii de zboruri au fost întârziate sau anulate, iar zeci de mii de pasageri au rămas blocați în aeroporturi din toată lumea. Deși pana IT s-a remediat, datorită culoarelor de zbor și traficului aerian, încă multe curse în toată lumea sunt întârziate.

Astăzi, 20 iulie, pe Aeroportul Sibiu cursa Wizz Air de la Karlsruhe a întârziat mai bine de o oră. Azi noapte, cursa Lufthansa de la Munchen a aterizat cu 1 oră și 13 minute întârziere, iar cursa Lufthansa de la Munchen de la prânz a întârziat și ea o oră.

Și plecările de pe Aeroportul Sibiu sunt întîrziate astăzi la companiile Lufthansa și Wizz Air. Cursa Wizz Air de Karsruhe a plecat cu peste o oră întârziere, cursa Wizz de Nurnberg are deja peste o oră și jumătate întârziere. Cursa de prânz de Munchen, a companiei Lufthansa are deja 50 minute întârziere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu