17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Cine este una din victimele accidentului tragic de la Porumbacu

Știri din Județ

O familie din Brașov a fost distrusă vineri seara pe DN 1 Sibiu – Brașov, în zona satului Sărata ce aparține de comuna Porumbacu de Jos. Soț și soție din mașina strivită de un TIR scăpat de sub control au murit pe loc. Fiica lor și un al tânar au fost răniți grav. Fundația Conservation Carpathia a anunțat că femeia decedată în accident este directorul lor juridic, Ioana Săvulescu.


Redăm mai jos mesajul Fundației Conservation Carpathia, una din cele mai mari organizații de protecția animalelor sălbatice din România:

Cu inima zdrobită anunțăm pierderea tragică a Ioanei Săvulescu, directorul juridic al fundației noastre. O așteptam luni să ne împărtășească poveștile din vacanță, însă drumul Ioanei și al soțului ei a fost schimbat înspre alte lumi de către un TIR. Este extrem de dureros pentru noi, oamenii din Fundația Conservation Carpathia. Am pierdut o prietenă bună și o persoană cu care am pornit la drum în acest proiect în urmă cu 13 ani.
Ioana a fost un pilon de putere, bunătate și pasiune pentru Munții Făgăraș, o persoană care ne-a ajutat și ne-a dat sfaturi când am avut nevoie, o persoană care a crezut că putem lăsa ceva mai bun aici, și care acum ne lasă cu un gol imens. Gândurile noastre sunt alături de familia ei, a cărei durere depășește orice imaginație.
Vor trece zile sau săptămâni până când vom înțelege cu adevărat că Ioana nu se va mai întoarce.
Mulțumim, Ioana, pentru toată munca depusă, pentru răbdare, pentru pasiune, pentru onestitate și pentru sinceritate.

Odihnește-te în pace, Ioana!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu