17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Champions Sibiu a dominat „The Dome Sport’s & Fun Festival”

Știri din Județ

În perioada 19-21 iulie, baza sportivă Eco Sport Dome de pe malul lacului Binder a fost gazda unui eveniment de excepție, “The Dome Sport’s & Fun Festival”. Acest festival a adus împreună competiții de beach volley pentru băieți și fete, baschet 3×3, precum și momente de distracție și mâncare bună, atrăgând echipe din Sibiu, Alba, Blaj și Brașov.


Champions Sibiu a dominat „The Dome Sport’s & Fun Festival”. Echipele de fete de la Champions Sibiu au acaparat podiumul la competiția de beach volley, demonstrând o dată în plus determinarea și talentul lor:-Locul 1: Cătălina Vasilescu și Draga Savu, Locul 2: Sonia Rusu și Bianca Văcar, care au etalat un joc de înaltă calitate, Locul 3: Laura Grădinariu și Naomi Stanciu, care au luptat cu multă dăruire pentru fiecare punct.

Competiția de Beach Volley, la masculin, a adus pe podium următoarele echipe:- Locul 1: Mărginean Dan și Păusescu Alex, Locul 2: Iuga Tudor și Dancu Antonio, Locul 3: Crețu Cristi și Bulbuc Mihai. Pe lângă competițiile de beach volley, festivalul a inclus și un turneu de baschet 3×3, care a atras tineri pasionați de acest sport. Atmosfera a fost una de sărbătoare, cu muzică, mâncare și momente de neuitat pentru toți participanții.

EcoSportDome, cunoscută pentru facilitățile sale de top și angajamentul față de promovarea sportului în comunitate, a asigurat condiții excelente pentru desfășurarea evenimentului. Organizarea ireproșabilă și ospitalitatea oferită au contribuit la succesul acestei ediții a festivalului. „The Dome Sport’s & Fun Festival a fost o oportunitate minunată pentru tinerii sportivi de a-și demonstra abilitățile și de a se bucura de competiții de înalt nivel într-un cadru prietenos și bine organizat. Felicitări tuturor echipelor pentru performanțele lor remarcabile și mulțumiri organizatorilor și partenerilor pentru susținerea necondiționată a sportului. Champions Sibiu își reafirmă astfel angajamentul față de promovarea tinerelor talente și de susținerea sportului de performanță, consolidându-și poziția de lider în voleiul juvenil din România”, au transmis reprezentanții clubului sibian.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu