17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Ancheta în cazul „mascatului IPJ Sibiu” filmat masturbându-se, bate pasul pe loc

Știri din Județ

Întrebat despre stadiul anchetei angajatului IPJ SIBIU – „de la mascați” care a apărut „porno” într-un material video, șeful Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Sibiul – Tiberiu Ivancea a declarat faptul că angajatul respectiv se află în concediu medical prelungit.

Acum aproximativ 3 luni, un angajat de la SAS Sibiu (mascați) s-ar fi filmat masturbându-se, având legate în jurul organelor genitale o pereche de cătușe.

Filmarea lungă de 16 secunde, îl ilustrează pe bărbat în timp ce se masturbează, fiind vizibile în fundal echipamente de camuflaj. Apărut în spațiul public, materialul video i-a forțat pe mai marii din IPJ SIBIU să deschidă o anchetă disciplinară. Însă polițistul si-a luat concediu medical prelungit, astfel ancheta bate pasul pe loc.

„Nu agreăm și dezaprobăm astfel de comportamente. În momentul de față, din verificările noastre s-a dispus o cercetare prealabilă față de acel polițist, dar acesta este într-un concediu medical prelungit astfel că această cercetare este SUSPENDATĂ.” a declarat șeful IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu