spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Anchetă internă la IPJ Sibiu. Un polițist de la „mascați” s-ar fi filmat masturbându-se!

Știri din Județ

Publicitate
Scandalurile se țin scai de Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu. Ultimul, un polițist angajat la SAS Sibiu s-ar fi filmat masturbându-se, având legate în jurul organelor genitale o pereche de cătușe.

Filmarea lungă de 16 secunde, îl ilustrează pe bărbat în timp ce se masturbează, fiind vizibile în fundal echipamente de camuflaj. Mai multe surse Sibiu Independent au confirmat faptul că decorul seamănă izbitor cu cel din sediul IPJ SIBIU, acolo unde soldații SAS își fac antrenamentul sau se schimbă. Conform surselor Sibiu Independent, acesta ar fi și antrenor al unei săli de fitness.

Publicitate

Mai mult, conform postării fostului polițist Marian Răduinea (VEZI VIDEO), angajatul de la „mascați” ar fi avut o discuție erotică cu o domnișoară, în care o invita să întrețină relații sexuale, departe de ochii soției. Tot ei i-ar fi trimis și clipul video xxx, menționând faptul că a fost făcut în timpul orelor de program.

Reamintim faptul că fostul polițist Marian Răduinea a fost ridicat de acasă după ce ar fi fost acuzat de mai multe fapte extrem de grave, lucruri pe care acesta le-a infirmat printr-o conferință de presă. Acesta acuza atunci o comandă politică, dar și o denigrare voită din partea Parchetului Sibiu și a IPJ SIBIU.

Reacția Poliției Sibiu – Anchetă internă!

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public referitoare la un polițist din cadrul I.P.J. Sibiu care s-ar fi filmat în ipostaze indecente, va informăm faptul că, la nivelul instituției, s-a declanșat o anchetă internă în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luarea măsurilor legale în consecință. Asigurăm opinia publică în legătură cu faptul că instituția noastră nu tolerează un asemenea comportament sau orice abatere de la etica și deontologia profesională”

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților