17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Începe Festivalul „Coasta Boacii”, ediția a VII -a: Momente speciale artistice în cea mai frumoasă destinație rurală

Știri din Județ

Festivalul „Coasta Boacii” ajunge anul acesta la cea de-a VlI -a ediție. Organizatorii au pregătit două zile cu un programul atent ales cu manifestări artistice diverse, desfășurate în aer liber. Evenimentul va avea loc în zilele de 26 și 27 iulie la Rășinari.

În deschiderea evenimentului, vineri seara, de la ora 20:00, la Biserica veche, participanții vor avea parte de un moment muzical special cu muzicienii cuprinși în proiectul „Popfolklorica„: Ovi, Kazanoi BrothersSorin Zlat,

Popfolklorica este un proiect crossover romano-norvegian care promite participanților o călatorie muzicală in genul pop & world music îmbinată cu elemente etno şi folclor autentic; totul, în cea mai frumoasă destinație rurală din lume.

În dimineața zilei de sâmbătă, nelipsita muzică de fanfară a celor de la Neppendorfer Blaskapelle, va răsuna pe străzile din Rășinari. În continuare, de la ora 12.00, participanții vor putea viziona un spectacol de teatru pentru copii, în curtea Școlii „Octavian Goga” din Rășinari.

Organizat de Asociația Culturală „Unda Artei” , Festivalul „Coasta Boacii” este derulat sub conceptul „Cultura din grădina mea, și își propune să faciliteze accesul comunității la cultură.

Evenimentul beneficiază de sprijinul Primăriei comunei Rășinari și a adunat la edițiile din anii anteriori sute de participanți la manifestările artistice diverse de înaltă ținută, desfășurate în spații neconvenționale, în aer liber.

Sursa foto: Facebook – Coasta Boacii 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu