22.9 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Cine i-a luat fața deputatului PSD, Bogdan Trif, la întâlnirea cu primul ministru?

Știri din Județ

Primul ministru Marcel Ciolacu a fost ieri în județul Sibiu în vizită de lucru pe șantierul autostrăzii Sibiu – Pitești. Alături de ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și de mulți reprezentanți PSD Sibiu, Ciolacu a făcut declarații de presă chiar pe Valea Oltului, blocată ziua pentru lucrările de defrișare.

La poza de grup cu reprezentanții PSD Sibiu, Ciolacu și Grindeanu a stat Laura Barac, liderul organizației municipale PSD Sibiu și nu Bogdan Trif, liderul organizației județene.

„Am fost alături de primul ministru Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu pe Valea Oltului pentru a monitoriza progresul lucrărilor de defrișare și de construire de drumuri de acces pentru noua autostradă Sibiu – Pitești.” a scris Laura Barac pe contul său de Facebook. Ea este consilier județean, iar din toamnă a fost aleasă consilier local la Sibiu.

Alături de Barac au fost conisilieri județeni PSD și primarii Maria Greavu (Loamneș), Nicu Lazăr (Hoghilag), Adrian Suciu (Micăsasa), Vasile Budin (Poplaca), Limbășan Alin (Bazna) și Sebastian Dotcoș (Marpod).

Barac spune că „A fost discutată necesitatea implementării rapide, acum, a acestor lucrări, chiar cu riscul de a supăra unii șoferi prin închiderea Văii Oltului ziua.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a arătat că deja s-a ajuns la 75% din lucrări și termenul de redeschidere a Văii Oltului de 9 august poate fi respectat.

Primul ministru Marcel Ciolacu a subliniat că pentru această lucrare strategică pentru infrastructura României urmează etape dificile ale construcției care vor mai necesita probabil închiderea temporară a traficului pe anumite segmente.

Cu toții ne dorim de 30 de ani această autostradă și acum ea chiar se realizează, dar cere sacrificii din partea tuturor.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor

Accident pe Șoseaua Sibiului, lângă McDonalds