13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

CSC Șelimbăr nu va avea drept de promovare nici în sezonul 2024-2025

Știri din Județ

Directorul clubului CSC Șelimbăr a făcut mai multe precizări într-o conferință de presă susținută luni. Cornel Stănilă a vorbit despre schimbarea formei de organizare a clubului și a precizat că bugetul din acest sezon este diminuat, iar obiectivul este rămânerea în eșalonul secund.


„Aceasta trecere se face, practic, la dorința Consiliului Local. CL Șelimbăr hotărăște dacă se aprobă trecerea la drept privat. Pașii au fost făcuți. A fost înființată Asociația Călăreții Roșii, care va fi partea privată din cadrul SA-ului nou format. Clubul Sportiv Șelimbăr SA este înființat.Așa cum am spus, din două componente. Sunt doi asociați, Consiliul Local și această Asociație Călăreții Roșii, care reprezintă partea privată din cadrul SA-ului. Au fost multe discuții și am analizat din toate punctele de vedere această trecere”, a spus Stănilă.

Stănilă a vorbit și despre bugetul pentru sezonul în curs și obiectivul formației. „În acest moment este mai important să rămânem în formula și structura actuală. Și aici o să mă raportez strict la partea de buget, care este diminuat față de sezonul trecut, partea de schimbări masive în cadrul lotului, fiindcă suntem totodată realiști, deși noi ne dorim din nou să fim în play-off”. Directorul Stănilă a punctat și problemele cu baza sportivă din Șelimbăr, echipa fiind nevoită să joace în continuare la Cisnădie. Acest fapt a contribuit la amânarea cu un an a schimbării formei de organizare.

Conducerea clubului sibian va încerca să atragă și mai mulți investitori privați, altfel ca bugetul să permită pe viitor un obiectiv mai îndrăzneț.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri