11.2 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Primăria comunei Sadu anunță încă un proiect implementat cu succes și fără corecții financiare

Știri din Județ

Încă un proiect implementat cu succes și fără corecții financiare! Miercuri, 28 august 2024, a avut loc vizita în teren și închiderea proiectului „Îmbunătățirea serviciilor publice pentru populație, comuna Sadu, județul Sibiu”, finanțat prin AFIR- Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.
În cadrul acestui proiect, au fost achiziționate echipamente si accesorii necesare funcționarii în bune condiții a serviciului public de pompieri civili. Pentru dotarea SVSU Sadu au fost achiziționate:
  • 10 echipamente de intervenție la incendii ignifugate (compuse din jachetă ignifugă cu benzi reflectorizante și salopetă cu pieptar ignifugă și antistatică, bocanci, mănuși de intervenție rezistente la căldură, cască profesională pentru pompieri, lanternă pentru cască)
  • 10 echipamente de tură (compus din: salopetă, tricou și șapcă).
  • furtun de incendiu tip C – 10 bucăți,
  • furtun de incendiu tip B – 10 bucăți,
  • cange PSI, țeavă refulare simplă, cordelină elastică, aparat de respirat autonom, cu aer comprimat și presiune normală, flex cu acumulator, bormașină electrică, distribuitor PSI tip B, dulap scule complet echipat, foarfecă -clește fier beton, lopeți, topoare multifuncționale, scări multifuncționale mari și mici, pistol refulare, motopompă apă murdară, betonieră monofazată, rangă de tip levier, furtun pompieri cu mufe cuplate, reducție furtun pompieri, compresor aer monofazat pe roți, grupuri electrogene fixe: 2 bucăți (unul pentru școală și unul pentru primărie) și grup electrogen mobil pentru SVSU.

„Mulțumesc colegilor din echipa de implementare și colaboratorilor noștri, pentru implementarea cu succes a proiectului” – au transmis reprezentanții Comunei Sadu

Foto: Vlad – Mihai Canciu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri