14.6 C
Sibiu
joi, 19 septembrie, 2024

Spectacol folcloric caritabil pentru Mattias, la Arpașu de Jos

Știri din Județ

Vineri, 6 septembrie 2024, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură din Arpașu de Jos, va avea loc spectacolul caritabil „Șansă la o viață normală. Împreună pentru Mattias”. Scopul acestui eveniment este de a-i oferi lui Matias, un băiețel bolnav de numai de un an și jumătate, o șansă la o viață normală.

Cei care vor să ia parte la spectacolul folcloric și să contribuie înspre ajutorarea lui Mattias, pot oferii donații în bani.

Mattias este un băiețel extraordinar de un anișor și jumătate care are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale în America, mai precis în Dallas, pentru a putea avea o viață normală, timpul nu este în favoarea lui și este important ca operațiile să fie făcute cât mai urgent.

„Alături de artiști dragi sufletelor noastre o să avem parte de un spectacol minunat, un regal folcloric și scopul acestuia este să fim alături unei familii din Arpașu de Jos care au nevoie mai mult ca niciodată de ajutorul nostru!” – transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

Pe scenă vor urca Robert Târnăveanu, Ansamblul „Comorile Arpașului”, Ilie Dură, Codruța Rodean, Maria și George Farcaș, Bogdan Cioranu, Aurelian Negrea, Alexandra Ungureanu, Gabriel Gândilă

„Mattias împreună cu familia lui o să fie prezenți la eveniment și cu siguranță o sa fie o zi a bucuriei care ne va rămâne o amintire frumoasă!

Mulțumim artiștilor care au răspuns prezent invitației noastre, mulțumim Ansamblului „Comorile Arpașului”, Primăriei Arpașu de Jos pentru găzduire și implicarea în acest eveniment și cu siguranță „făcând bine, ne facem bine”!” – au adăugat organizatorii pe pagina de Facebook.


Pentru persoanele care nu pot participa la spectacol și vor sa facă o donație pentru Mattias, o pot face la numarul de cont:

RO11RZBR0000060021207887

Beneficiar : Alexandru Bogdan (tatăl lui Mattias)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri