13.1 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

„Învăț azi să pot salva mâine” – un eveniment pentru sănătatea și siguranța comunității Avrig

Știri din Județ

Asociația Timp și Suflet, organizează evenimentului sanitar public „Învăț azi să pot salva mâine”, care va avea loc duminică, 22 septembrie 2024, în intervalul orar 13.00-16.00, la Casa de Cultură a Orașului Avrig.

Mai multe detalii despre eveniment AICI

Acest eveniment, de importanță majoră, este dedicat educației pentru sănătate și instruirii comunității în tehnicile esențiale de prim-ajutor.

Evenimentul va include:
  • Sesiuni  de  instruire  teoretică și practică, conduse de medici specializați în ortopedie, chirurgie și stomatologie.
  • Demonstrații de prim-ajutor oferite de colaboratorii noștri de la Crucea Roșie Sibiu, unde participanții vor învăța manevre salvatoare esențiale.
  • Prezentări și ghiduri pentru pacienții oncologici, oferite de Asociația Sus Inima, pentru a sprijini atât bolnavii, cât și familiile acestora.
  • Monitorizarea funcțiilor vitale a participanților doritori, realizată de cadre medicale medii.
  • Distribuirea  gratuită  a  unor  ghiduri  de  bune  practici  în  situații  de  urgență,  pentru  ca  fiecare participant să aibă acces la informații esențiale.

Scopul acestui eveniment este de a împuternici cetățenii să acționeze eficient în cazuri de urgență, fie ele la  locul  de  muncă,  acasă  sau  în  timpul  liber.  Educația  pentru  sănătate  este  un  pilon  esențial  al  unei comunități puternice și bine pregătite.

Prin  acest  proiect,  cofinanțat  de  Primăria  Orașului Avrig și Consiliul Local Avrig, ne dorim să creăm un impact pozitiv și durabil asupra comunității noastre, oferind fiecărei persoane oportunitatea de a deveni un potențial salvator și de a sprijini pe cei aflați în nevoie.

Pentru informații suplimentare și confirmarea prezenței, vă rugăm să contactați: Cătălina Tămășel

Președinte, Asociația Timp și Suflet Număr de telefon 0751221213

Adresă de e-mail asociatiatimpsisuflet@yahoo.com

Sursa foto: Jeno Major – Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri