12.9 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Dan Barna și Dacian Cioloș lansează în Sibiu programul de președinte „10 proiecte pentru România” (P)

Știri din Județ

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României și Dacian Cioloş, propunerea Alianței pentru demnitatea de prim-ministru, vă invită vineri, 11 octombrie, de la ora 18.00, în Piața Mică din Sibiu, la mitingul de lansare a programului de președinte „10 proiecte pentru România”.

Lansez acasă, la Sibiu, programul în baza căruia va cer votul pentru funcția de președinte al României.

Plec de la premisa că statul trebuie reclădit după nevoile oamenilor. Trebuie condus de un Președinte care contează, un președinte care știe, vrea și poate să rezolve probleme majore, astfel încât țara să fie guvernată în interesul cetățenilor. Voi fi acel președinte.

Voi avea un cuvânt de spus în respectarea angajamentelor pentru reforma și finanțarea educației, sănătății, infrastructurii critice, a politicilor sociale, a apărării și siguranței pentru toți românii – din țară și din diaspora. Ne vedem acasă în Sibiu.„, precizează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României și deputat de Sibiu.

Vineri, 11 octombrie, de la ora 18, în Piața Mică, la mitingul Alianței USR PLUS vor vorbi și eurodeputații USR PLUS Nicolae Ștefănuță și Dragoș Pîslaru, președinta filialei locale USR Sibiu Diana Mureșan și președintele PLUS Sibiu Raul Apostoiu.

Vor fi prezenți, ca de obicei, și prietenii de la Omul cu sobolani. Haideți alături de noi!

Alianța USR PLUS Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Champions Sibiu s-a calificat la turneul final