spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Dacian Cioloș îl susține pe Barna la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Dacian Cioloș, președintele PLUS și lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, va fi prezent, alături de Dan Barna, la mitingul electoral organizat de Alianța USR PLUS vineri, 11 octombrie, începând cu orele 18.00, în Piața Mică din Sibiu.

Cele două partide promovează în campania pentru alegerile prezidențiale un tandem format din candidatul la Președinție Dan Barna și candidatul pentru funcția de prim-ministru Dacian Cioloș, oferind astfel o soluție completă pentru buna administrare a României în următorii ani. Dacian Cioloș, președintele PLUS, va prezenta cu ocazia mitingului principalele direcții în care PLUS va propune măsuri de reconstruire a României.

„Vrem un guvern suplu, care să fie bazat pe transparentizare, simplificare, debirocratizare și digitalizare. Vom construi un sistem de educație accesibil tuturor, cu școli sigure și cu profesori care să formeze pentru viitor. În domeniul sănătății totul e de construit: de la calitatea serviciilor medicale la drepturile pacienților. Protecția biodiversității și o politică externă robustă, protecția socială efectivă și respectul pentru o justiție independentă sunt la fel de importante ca detensionarea pieței muncii, dezvoltarea rurală și stimularea investițiilor românești în afara țării ori tranziția și eficiența energetică.

În primăvara acestui an, am fost mandatați de alegători să le ducem speranțele cât mai departe. Tandemul nostru se obligă să transforme acum aceste aspirații în realități palpabile“, a declarat Dacian Cioloș.

PLUS, ca parte a Alianței, va susține candidatura lui Dan Barna, care vine din noua generație de tineri români, cei care au reușit în domeniul lor profesional si care schimbă acum modul în care se face politică. „Voi avea un cuvânt de spus în respectarea angajamentelor pentru reforma și finanțarea educației, sănătății, infrastructurii critice, a politicilor sociale, a apărării și siguranței pentru toți românii – din țară și din diaspora. Ne vedem acasă în Sibiu“, a spus Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României și deputat de Sibiu.

Vor fi prezenți și vor susține un concert prietenii de la Omul cu Şobolani.

Haideți alături de noi!

Filiala Județeană PLUS Sibiu

Președinte, Raul Andrei Apostoiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?