0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Echipa de la Prefectură a trecut la ALDE

Știri din Județ

ALDE Sibiu a anunțat azi că fostul prefect Adela Muntean și fostul subprefect, Horațiu Marin s-au înscris în partid. Anterior activității la Prefectură ambii au fost membri PSD.

Redăm mai jos comunicatul ALDE:

În această perioadă de profunde schimbări politice la nivel central, organizaţia ALDE Sibiu continuă trendul ascendent în comunitate prin întârirea oganizaţiei. Putem astăzi anunţa cu mare bucurie că doi sibieni, care au demonstrat un înalt profesionalism în administraţia publică şi au contribuit la dezvoltarea judeţului nostru s-au alăturat ALDE Sibiu: Adela Muntean şi Horaţiu Marin. Aceştia s-au înscris în partid în prezenţa preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi a secretarului general, Daniel Chiţoiu. „Mă bucur că Adela Muntean ni se alătură, este o fire energică, implicată. M-aş bucura ca cel puţin la ALDE să vedem că este locul unde femeile sunt bine primite şi implicate în politică” a declarat Tăriceanu. „Am decis că mă alătur ALDE pentru că aici am găsit o echipă cu care putem să construim” a declarat Horaţiu Marin.

Cei doi au condus Prefectura Sibiu într-o manieră profesionistă. Pe perioada mandatului lor au demonstrat tuturor primarilor din judeţ, indiferent de culoarea politică, puterea lor de muncă şi de rezolvare rapidă a problemelor cu care aceştia se confruntă. Venirea lor în ALDE Sibiu este un plus pentru organizaţia noastră, dar şi pentru viitorul politic al judeţului. 

Încă odată ALDE Sibiu demonstrează că, deşi partidul a trecut printr-o perioadă mai grea, de fapt s-a întărit şi va reuşi să demonstreze într-un viitor apropiat că reprezintă interesele cetăţenilor.

Adela Muntean are o vastă experienţă în administraţie. Ea a trecut prin diferite etape profesionale şi înţelege perfect sistemul nostru de administrare de la nivelul unei localităţi până la cel al unui judeţ. Ea a fost apreciată de primarii judeţului ca un om onest şi integru, gata oricând să pună interesele locuitorilor din comunele şi oraşele judeţului înaintea oricăror interese de partid. Fraza cheie care a definit-o până acum în activitate a fost: La orice problemă există o rezolvare în folosul cetăţeanului.

Horaţiu Marin a adus know-how-ul din mediul privat în administraţia publică. A venit cu o abordare nouă în managementul instituţional. Este omul a cărui uşă este mereu deschisă şi din biroul căruia nimeni nu a plecat supărat. Horaţiu Marin ştie să asculte problemele tuturor şi să le găsească rezolvare. Fie că este vorba de un primar, un pensionar sau un sindicalist, Marin s-a dovedit un om aproape de cetăţeni. 

Împreună cu Adela Muntean a bătut judeţul în lung şi în lat şi a identificat problemele cetăţenilor. Au încercat împreună să găsească soluţii, pe care le-au implementat în măsura prevederilor legale. Şi unde legea nu a permis sau a blocat proiecte au făcut demersuri la nivel guvernamental pentru modificarea legii de către factorii de decizie în interesul cetăţenilor.

La amândoi le dorim să aducă în ALDE Sibiu toate aceste calităţi profesionale şi să lupte în continuare alături de noi pentru binele cetăţenilor judeţului Sibiu.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș