Şelimbăr: USR-iştii au curăţat zona de la troiţă

Ieri trebuia să fie un moment de aniversare la Şelimbăr. În 18 Octombrie 1599 a avut faimoasa bătălie de la Şelimbăr unde Mihai Viteazu a repurtat victoria ce îl aducea mai aproape de prima unire a principatelor române.

USR-iştii din localitate au luat cu asalt ieri zona troiţei pentru a curăţa. Înarmaţi cu mănuşi şi saci au reuşti să strângă toate mizeriile adunate acolo. Din păcate lângă troiţă pe lângă multe gunoaie aruncate, acum sunt şi stive de deşeuri de materiale de construcţii.

” Din nefericire, nepăsarea autorităților locale a dus la ceea ce vedeți în poze. USR Șelimbăr consideră că ar fi normală urbanizarea zonei și instalare unui panou care să informeze publicul asupra sacrificiului și încărcăturii istorice a troiței. Astăzi, 18 Octombrie 2019, o parte din membrii USR Șelimbăr au făcut primul pas spre normalitate și anume curățarea zonei de gunoaie. Cu ajutorul dumneavoastră, pe viitor, vom face și mai mulți pași, din poziții de administrare a comunei.” scrie pe pagina de Facebook a organizaţiei USR Şelimbăr.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *