spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Polițist sibian făcut celebru pe pagina „Politiștii au umor”

Știri din Județ

Publicitate

O postare pe pagina de Facebook “Polițișii au umor” l-a făcut celebru pe un polițist din Sibiu. Acesta a sărit în apărarea unor turiști care erau în parcarea aeroportului și care au fost refuzați de către un taximetrist. Dacă astfel de practici sunt des întâlnite în București, la Sibiu numărul reclamaților de acest gen sunt foarte puține.

Publicitate

Totuși atunci când o nedreptate se întâmplă în apropierea unui om care a jurat să respecte legea și să protejeze cetățenii, se pot întâmpla două (sau mai multe) lucruri: amendă sau “constrângere” verbală. Astfel taximetristul care i-a refuzat pe clienți pe motiv că distanța cursei este prea mică a fost mustrat verbal de către polițist. Acesta i-a reamintit că îl poate paște o amendă frumușică dacă umblă cu astfel de practici ilegale.

Într-un final, taximetristul a preluat turiștii și dus a fost. Cu siguranță pe viitor nu o să mai facă asemenea lucruri de frica unui “agent sub acoperire”. Și cu astfel de fapte bune, polițistul sibian a primit zeci de mesaje de felicitare din partea oamenilor și chiar și a colegilor de arme.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ