6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Simpozionul “Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, ediția a XVI-a

Știri din Județ

Astăzi, 25.10 începând cu 16:00, va avea loc festivitatea de deschidere a simpozionului “Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, ediția a XVI-a în Aula Magna din cadrul Facultății de Medicină Sibiu.
Evenimentul se desfășoară în perioadele 25-27.10.2019, respectiv 01-03.11.2019, în municipiul Sibiu.
Activitatea este organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Facultatea de Medicină din municipiul Sibiu.
Scopul acestui simpozion este atât de promovare a medicinei de urgență prespitalicești în rândul studenților Facultății de Medicină din Sibiu și pregătirea acestora în vederea dobândirii competențelor de paramedic, cât și de informare a unui număr cât mai mare de persoane cu privire la importanța cunoașterii și acordării primului-ajutor calificat.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrări științifice, vor avea loc cursuri teoretice, ateliere practice, dar și un exercițiu de descarcerare.
Evenimentul se adresează atât personalului medical și studenților facultăților de medicină, cât și persoanelor de orice vârstă care nu dețin cunoștințe medicale.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Slt. Alina VOINA

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri