17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Un alt student ULBS şi-a pus capăt zilelor

Știri din Județ

După tragedia din 31 mai, când studenta Facultăţii de Litere ULBS, Alina Trifu s-a sinucis în Bucureşti aruncându-se de la etajul 11 al Hotelului Intercontinental, un coleg de facultate, Alex Bondar s-a sinucis miercuri. Alex era în anul 3 la Facultatea de Litere secţia română-engleză.

Ana Blanca Ciocoi Pop a fost profesoara acestor studenţi la ULBS. Ea a postat pe Facebook mai multe mesaje publice în care trage un semnal de alarmă asupra efectelor depresiei netratate la tineri. „In lumina tragicului eveniment despre care v-am scris ieri, moartea lui Alex, am decis sa organizam, impreuna cu sora mea Miruna Ciocoi-Pop Vecsei si cu sprijinul nepretuit al Domnului Director de Departament Ovidiu Matiu un workshop informal, intre prieteni, as spune, in familie, dedicat Studentilor nostri si la care sa vorbeasca psihologi de renume din Sibiu, cat si figuri marcante ale vietii religioase sibiene – pe scurt, Oameni care se ocupa, din vocatie si nu doar ca job, de vindecarea Sufeletului uman. Workshopurile vor avea loc in cadrul Facultatii de Litere si Arte, si vor fi axate pe varii teme cum ar fi suicidul, depresia, anxietatea, singuratatea, si pe orice altceva va apasa – va rog chiar sa sugerati teme pe care le-ati dori abordate in cadrul acestor intalniri.” a anuntat fiica regratatului prim rector post revolutionar al ULBS.

Publicitate

Legătura sinuciderilor

Despre cazul Alinei Trifu s-a scris la vremea respectivă deoarece familia nu a crezut varianta sinuciderii şi a promovat în presă ideea unei crime, lucru nedemonstrat de anchetă. Despre sinuciderea Alinei Trif a vorbit într-un vlog Alex Bondar, insistând pe problema depresiei la tineri. Redăm mai jos vlogul făcut de Alex în memoria colegei sale Alina Trifu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic