spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Două persoane rănite după ce un șofer băut nu a păstrat distanța

Știri din Județ

Publicitate

Un conducător auto în vârstă de 77 de ani din Cisnădie, care circula pe DJ 106C, direcția Cisnădie – Sibiu, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe aceeași direcție, de o tânără în vârstă de 19 ani din Sibiu.

Aceasta din urmă precum și două pasagere din celălalt autoturism, o femeie de 30 de ani și o fetiță de 4 ani vor fi transportate la spital, fiind conștiente.

Conducătorul auto care a produs accidentul prezintă o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat! Traficil este îngreunat.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje de prim-ajutor calificat Smurd pe DJ 106B, sensul de mers Cisnădie – Sibiu, la un accident rutier între două autoturisme, șase persoane implicate. S-au acordat îngrijiri medicale unui număr de doua persoane, un adult și un copil. Copilul de patru ani,conștient și policontuzionat, a fost transportat la CPU Luther împreună cu mama lui, de către echipajul Smurd.Cealalta victimă a fost transportată de către un echipaj SAJ.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri