12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Cine minte despre incidentul de la mall?

Știri din Județ

Astăzi, la distanţă de o oră, au venit două informaţii contradictorii despre incidentul de la Promenada Mall despre care SIBIU INDEPENDENT a relatat aseară. Conducerea ISU Sibiu a declarat în conferinţă de presă că au primit apelul la 112 la ora 21.22 şi la ora 21.28 au fost la mall. Cosmin Balcu, comandantul ISU Sibiu, a declarat că EL a decis evacuarea Promenada Mall la 21.35 şi acest demers a fost întreprins de pompieri asistaţi de pompierii privaţi ai mall-ului. Tot ISU a declanşat se pare şi sistemul de alarmare sonoră.

La nicio oră distanţă, Promenada Mall, prin firma de PR din Bucureşti, angajată de aceştia, a anunţat că „Incidentul a avut loc în jurul orei 21:55, în spațiul tehnic al Kaufland. Imediat, sistemele de alertare din Promenada Sibiu au fost activate, potrivit protocoalelor de securitate. Cu ajutorul angajaților și al agenților de pază, toți vizitatorii care se aflau în incinta centrului comercial la acea oră au fost evacuați în siguranță.”

Mai mult comunicatul firmei NEPI, deţinătoarea Promenada Mall Sibiu cumva aruncă toată vina incidentului pe un chiriaş, firma Kaufland. Probabil că sud-africanii de la NEPI nu au proprietatea termenilor legali din România şi nu înţeleg că ei sunt proprietarii clădirii şi orice instalaţie din clădire le aparţine acestora. Este ştiut de la chiriaşii Promenada Mall că firma NEPI le-a asigurat doar structura mare şi toate spaţiile au trebuit fiecare să şi-l amenajeze de la peretele gol, incluzând şi instalaţii electrice, de aer condiţionat, încălzire şi sanitare. Totul rapid într-o lună, cât a fost termenul impus de NEPI: 15 octombrie-14 noiembrie 2019.

Suntem siguri că incidente ca cel de aseară vor mai urma la noul mall, care nici până astăzi nu are aviz de securitate la incendiu şi nici acord de funcţionare de la Primăria Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri