spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

La Mediaş primarul PNL Gheorghe Roman confiscă 1 decembrie

Știri din Județ

Publicitate

Organizaţia ALDE Sibiu a trimis următorul comunicat de presă:

” Ziua Naţională a României trebuie să fie un prilej de unitate şi de uitare a tuturor disensiunilor politice din timpul anului. Măcar de 1 decembrie cu toţii să ne amintim că suntem români. Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit imediat după realegerea sa în funcţie despre unitate. Se pare că primarul liberal Gheorghe Roman de la Mediaş are alte gânduri.

În cadrul programului destinat marcării Zilei Naţionale, la ora 13 este prevăzut un ceremonial militar, religios şi civil care conţine şi depuneri de coroane de flori în amintirea eroilor neamului. Organizaţia ALDE Mediaş şi-a exprimat interesul de a depune o coroană, dar a fost refuzată de Primăria Mediaş. Este singura localitate din judeţul Sibiu care refuză să permită accesul altor partide sau asociaţii să depună coroane de flori. La ordinul primarului Roman. „Invitatiile au fost trimise doar partidelor cu reprezentanti in consiliul local. Depunerea de coroane va fi realizata in cadrul ceremonialului militar de catre reprezentatii Armatei Romane, Primarul municipiului Medias, d-nul Gheorghe Roman si reprezentantul Consiliului Judetean.” se arată în răspunsul primit de ALDE de la Primăria Mediaş. Garnizoana Mediaş ne-a confirmat că din dispoziţia primarului se vor depune doar 4 coroane.

Primarul de la Mediaş devine astfel un caz unic în România unde comemorarea eroilor se poate face doar de cine vrea primarul şi nu de către orice organizaţie sau entitate politico-socială. Oare ştie domnul preşedinte Iohannis sau măcar liderul PNL judeţul Sibiu, Raluca Turcan despre abuzurile primarului Roman? Să nu uităm că primarul Roman, acum liberal a avut un traiect politic pe funcţii de la PD la PSD la PDL la PNL.

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

preşedinte ALDE Sibiu”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri