10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident grav la Tălmaciu între un TIR, un autocar și o mașină

Știri din Județ

Un accident rutier grav s-a petrecut în această dimineață pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu dinspre Vâlcea. Din primele informații sunt implicate un TIR, un autocar si un turism.
Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri.

„SAJ Sibiu trimite de urgență o ambulanță de tip B2 pe DN7 intre Boita si Talmaciu la un accident rutier intre un TIR un autocar si un autoturism. Din primele informații soferul autocarului este incarcerat si mai sunt 3 victime care necesită îngrijiri medicale.” au declarat cei de la SAJ SIBIU

“ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje Smurd, autospeciala de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare.
Din primele informații sunt patru persoane care necesită îngrijiri medicale dintre care una încărcerată, conștientă.”
a declarata Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

ACTUALIZARE: În urma accidentului rutier de azi, de la Tălmaciu, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 4 pacienți: 3 bărbați cu vârste de 40,50 ȘI 66 ani respectiv o femeie cu vârsta de 66 ani.  Pacienții sunt din județele Tulcea, Sibiu și Constanța.

În stare mai gravă se află un bărbat de 40 ani, conștient, diagnosticat cu traumatism toracic, fractură calcaneu stâng  și fractura complexă deschisă cu deplasare metacarpiană la piciorul stâng.  Pentru acest pacient se intervine chirurgical, în sala de operație.

Ceilalți trei pacienți, toți conștienți, au suferit mai multe traumatisme și se află în continuare în investigații, în urma cărora se va decide dacă este sau nu nevoie de internare.

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri