6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Drept la replică: Dr. Cozmanciuc Gabriela

Știri din Județ

SIBIU INDEPENDENT a primit astăzi pe adresa redacţiei un drept la replică din partea unei firme de avocatură din Bucureşti, care o reprezintă pe doamna doctor Gabriela Cozmanciuc. Redăm mai jos dreptul la replică oferit.

„In numele clientei noastre Doamna Doctor Cozmanciuc Gabriela, va rugam sa publicati in cel mai scurt timp posibil, DREPTUL LA REPLICA anexat, la articolul cu titlul Continuă demisiile la Spitalul Județean. Care este motivul ? publicat in data de 05.02.2020 (https://sibiuindependent.ro/2020/02/05/continua-demisiile-la-spitalul-judetean-care-este-motivul/).

Cu respect,

Cezar Dimitrie Postoaca

Lawyer

În virtutea dreptului la replică, vă rugăm să publicaţi în cel mai scurt timp posibil, dreptul meu la replică, la articolul cu titlul ” Continuă demisiile la Spitalul Județean. Care este motivul?” publicat in data de 05.02.2020 (https://sibiuindependent.ro/2020/02/05/continua-demisiile-la-spitalul-judetean-care-este-motivul/).

Am fost angajata la Spitalul Clinic Judeteand e Urgenta din Sibiu, fiind solicitata tocmai datorita reputatiei mele bune. Am reusit sa salvez viata a mii de pacienti atat in Romania, cat si in strainatate.

Potrivit Regulamentului spitalului din Sibiu si Codului Muncii, eu fiind subordonata sefului Sectiei Chirurgie Generala 2, prof. Sabau, dar si conducerii spitalului.

In mod gresit, in articol se spune ca eu as avea mai multe procese, lucru neadevarat ce se poate verifica de catre oricine, pe site-ul public al instantelor din Romania, www.just.ro.

In fapt, a fost un proces cu un singur pacient, iar Decizia definitiva si irevocabila a Curţii de Apel Bucuresti nr 47/28.01.2020 arata ca sunt nevinovata dosarul fiind casat de catre Curtea de Apel Bucuresti.

Sibiu, 06.02.2020

Dr. Gabriela Cozmanciuc

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Hi hi hi, cred ca ar trebui sa verificati si alte sectii, sa vedeti cum se poarta unii sefi de sectie cu colegii, ii jigneste fara scrupule, la fel si unde asistente sefe care nu au nici macar examen pe postul pe care il ocupa, dar ele se cred niste “conducatoare”! Deci, nu e doar Grosu “vinovat”! Sper pentru o mai buna functinare a Spitalului toate lucrurile sa se schimbe si sa existe mai multa comunicare fara jigniri, dominare, intimidare s,a.md….pentru ca toti sunt doar niste angajati indiferent de functia pe care o ocupa. Pacat de toate persoanele competente care lucreaza acolo si care ar face ceva dar nu sunt lasate….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri