spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Județul Sibiu continuă campania de promovare internațională la Tel Aviv

Știri din Județ

Publicitate

Destinația turistică Județul Sibiu va fi promovată în perioada 11-12 februarie 2020 la Târgul de Turism de la Tel Aviv, în standul României.

Israelul reprezintă o piață în continuă creștere datorită zborurilor directe, dar și pentru că destinația răspunde motivațiilor de călătorie ale israelienilor: descoperirea rădăcinilor, interacțiunea cu localnici și tradițiile lor, gastronomia locală, natura sălbatică și activitățile în natură.

Orașele istorice cu oferte turistice diversificate sunt un alt magnet pentru israelieni. Orașul Sibiu răspunde așteptărilor lor fiind singura destinația culturală din România cotată cu 3 stele în ghidul verde Michelin. Sibiul este prezent în clasamente prestigioase de turism pentru anul 2020, locul 6 în topul European Best Destinations, top preluat și de publicația americană Forbes.

Vizitatorii vor fi îndrumați să descopere atracțiile regiunii aflată la doar 3.5 ore distanță, iar profesioniștii vor găsi în reprezentanții Sibiului buni parteneri pentru organizarea călătoriilor.

Participarea la târgurile internaționale de turism este importantă pentru a impulsiona turismul receptor și este realizată în parteneriat de către Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu.

Echitatie în colinecCharles Sainsbury Plaice
Drumetie la SibielcVlad Ionescu
Traditii Gura RauluicArtografica
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?