spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Sala Transilvania găzduiește luna aceasta numeroase evenimente!

Știri din Județ

Publicitate

Primăvara aduce multe evenimente în cea mai mare sală din Sibiu! Sala Transilvania găzduiește în luna martie meciuri de baschet și handbal, o competiție de judo, dar și un concert. Iată la ce evenimente sunt așteptați în această lună sibienii!

Și anul acesta, Clubul Sportiv Miado’s organizează cea de-a 5-a ediţie a competiției de judo pentru copii, Cupa Miado’s, care a adus pe tatami, în edițiile anterioare, peste 800 de participanți. Competiția va avea loc anul acesta în data de 7 martie, începând cu ora 10:00, la Sala Transilvania. Cel mai tânăr club de judo din județul Sibiu a reușit ca, prin cele 4 ediții desfășurate până acum, să aducă în prim plan practicarea sportului de performanță în rândul copiilor. În prezent, Cupa Miado’s este „una dintre cele mai căutate competiții sportive pe plan național”, potrivit președintelui clubului Miado’s, Adrian Mihai.

Juniorii sibieni vă cheamă la baschet și handbal!

Duminică, 8 martie, doamnele și domnișoarele pasionate de sport pot petrece întreaga zi la Sala Transilvania! Baschetul va alterna cu handbalul, astfel că vor avea loc meciuri interesante pe parcursul întregii zile. Ziua va începe cu turneul de baschet masculin U14, în cadrul căruia sunt programate 3 partide, echipa, antrenată de Sandu Rubint, urmând să joace 2 dintre acestea. Astfel, primul duel al zilei le va pune față în față pe CSU Sibiu și ACS Wild Cats Baia Mare, meciul fiind programat la ora 08:30. Cel de-al 2-lea meci din cadrul turneului se va juca la ora 11:00, între echipa din Baia Mare și LPS Bihorul CSM Oradea, iar ultima confruntare va avea loc la ora 15:00, când CSU Sibiu va juca cu echipa din Oradea. Tot duminică vor juca în Sala Transilvania și juniorii U18 CSU Sibiu, antrenați de Goran Vrkic. De la ora 17:00, aceștia vor primi vizita celor de la CSȘ Nr. 4 București, în cadrul Grupei 1A.

În ceea ce privește handbalul, juniorii de la HC CSȘ Sibiu vor juca în aceeași zi, de la ora 13:00, în compania celor de la CS Sporting Ghimbav, în etapa a 2-a a grupei valorice din cadrul Campionatului Național de Handbal Masculin Juniori II. Tinerii handbaliști sibieni vor reveni în sală pentru un nou meci oficial pe data de 22 martie, când va avea loc partida din campionat cu LPS Tg. Mureș.

CSU Sibiu, primul meci acasă după pauză!

În cea de-a doua parte a lunii martie, suporterii BC CSU Sibiu sunt așteptați din nou la sală! Echipa sibiană va juca primul meci pe teren propriu după pauza competițională în compania rivalei din Cluj-Napoca, astfel că fanii sunt invitați la un nou episod din Derby-ul Ardealului, urmând spre finalul lunii confruntarea cu CS Dinamo. Partida cu echipa din Cluj-Napoca este programată pe data de 18 martie, iar cea cu Dinamo pe 28.03, datele putând fi ușor modificate în funcție de programul televiziunii care va transmite meciurile.

Avem un start frumos de primăvară, la Sala Transilvania! Luna martie este încărcată de evenimente sportive și, pe lângă acestea, un concert, așa că așteptăm ca sala să se umple de oameni pasionați de sport și muzică. Sala Celor 420000 de Suporteri și-a mărit de curând și capacitatea cu 157 de locuri, așa că așteptăm cât mai mulți suporteri să încurajeze sportul și să se bucure de jocurile echipelor lor preferate”, a declarat Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania.

Luna martie aduce la Sala Transilvania și concertul trupei 5Gang! Sibienii sunt invitați să se bucure de melodiile tinerilor Selly, Diana, Gami, Pain și Mădălin pe 21 martie, de la ora 17:00. Potrivit organizatorilor de la Headline Management, copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit doar în categoriile 2 şi 3 şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. În ceea ce privește accesul persoanelor sub 12 ani, acestea pot participa doar dacă sunt însoţite de un adult posesor de bilet valabil. Pentru persoanele cu vârsta 12+ nu se impun restricţii. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul iabilet.ro sau de la puctele de vânzare iaBilet din Sibiu.

poza CSS Sibiu
poza CSU Sibiu scaled
Poster concert Gang
poza CUPA MIADOS
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului