spot_img
17.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Filarmonica de Stat Sibiu continuă cu noi producții prezentate publicului, în mediul virtual

Știri din Județ

Publicitate

Programul ”Stage@home” a mobilizat artiștii sibieni care au creat clipuri educative sau amuzante, clipuri care au fost publicate pe pagina de facebook a instituției. Continuăm de asemenea și seria de transmitere online a unor concerte simfonice. Totodată suntem nerăbdători să aflăm deznodământul nominalizării noastre la secțiunea ”muzică” a Premiilor Radio România Cultural

Publicitate

Muzicienii Filarmonicii de Stat Sibiu dau o culoare sonoră atmosferei sumbre așternute peste Sibiu. În multitudinea de Breaking News-uri dacă veți auzi o trompetă sau trombon trebuie să știți că suntem noi, încercând să vă distragem atenția de la Starea de Urgență și să ne menținem formă pentru viitoarele concerte online și offline. Știm orele de liniște și promitem că le vom respecta!

Totodată, în mediul virtual găzduit de Filarmonica de Stat Sibiu transmitem zilnic mesaje pozitive, organizăm concursuri cu premii și expoziții foto.

Vă reamintim și faptul că Filarmonica de Stat Sibiu a fost nominalizată la categoria ”Muzică” a ediției aniversare a Premiilor Radio România Cultural, programată a se desfășura în 30 martie. În cursă, alături de Filarmonica de Stat Sibiu, au mai rămas Elena Mîndru – una dintre cele mai valoroase reprezentante ale jazzului românesc și european și trupa de pop melodramatic ”Robin and The Backstabbers”.

Toate evenimentele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu sunt realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

dombi emanuel
alin roman
Medve Sandor
dani luca scaled
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA