3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: ISU SIBIU a primit mii de combinezoane, dezinfectanți și echipamente medicale

Știri din Județ

În ultimele două zile Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a intrat în posesia a 2835 de combinezoane complete de unică folosință, dotate inclusiv cu glugă și protecție pentru încălțăminte precum și dezinfectanți TP 2 de nivel înalt pentru suprafețe critice, echipamente medicale critice și instrumentar medical.


Materialele sunt de proveniență sud-coreeană și fac parte dintr-un lot achiziționat de România, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Acestea au fost distribuite de către pompierii militari sibieni instituțiilor din județul Sibiu care sunt angrenate în eforturile de reducere a răspândirii noului tip de coronavirus după cum urmează : Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (Secția Boli Infecțioase și Unitatea de Primiri Urgențe), Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Municipal Mediaș, Serviciului județean de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

Echipamentele primite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu vor fi utilizate de către personalul care asigură misiunile de transport specializat a persoanelor suspecte sau infectate cu noul tip de coronavirus.

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. S ar termina într o zi dacă fiecare dr din upu și de pe celalalte specialitati care consulta în UPU și ar schimba combinezonul la fiecare consultație pt a nu da mai departe virusul și pt a se autoproteja… Cifrele nu impresionează dacă faci un calcul simplu. Lăsați demagogia, e jale în sistem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș