Nici un caz nou de coronavirus în județul Sibiu

Știri din Județ

DESCARCĂ RAPORTAREA PE JUDEȚE

Până astăzi, 4 aprilie, ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu nu au mai fost înregistrate cazuri noi de infectare cu coronavirus, numărul total de persoane stagnând la 27.

La ATI, în acest moment, sunt internați 119 pacienți.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 430 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 15.252 de persoane. Alte 113.449 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 36.092 de teste. 

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, până astăzi, la ora 10.00, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 300 de  dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal. 

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 7.824  de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.917.600 de lei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri