17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Ambulanța Sibiu, lovită de COVID

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Instituția Prefectului Județul Sibiu a transmis către mass-media un comunicat de presă prin care, conform datelor primite de la DSP SIbiu, la nivelul județului sunt izolate 27 de persoane din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu.

“Informația despre angajații de ieri,se referea la cei în izolare ca și contact direct cu persoana pozitivă (aflați pe lista DSP). Ceilalți au primit recomandarea să stea acasă până la testare, ei nefiind pe lista DSP” a declarat Vasile Scridon, purtător de cuvânt al SAJ Sibiu.

Publicitate

Conform calculelor noastre, aproximativ 25% din intreg personalul activ din cadru Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu este în izolare.

Știre inițială:

Ziarul Sibiu Indepedent a aflat din surse sigure faptul că mai mulți angajați ai Ambulanței Sibiu au fost trimiși în autoizolare la domiciliu imediat după ce au intrat în contact cu pacienți depistați pozitiv cu coronavirus.

„7 angajați de la Sibiu și 3 de la Agnita sunt sub supravegherea DSP-ului și vor rămâne o perioadă la domiciliu. Deja o parte dintre ei urmează să revină la serviciu, fiind asimptomatici”, a declarat pentru Sibiu Independent Crinu Vasile Scridon, purtător de cuvânt al SAJ Sibiu.

Reprezentanții SAJ Sibiu au declarat că activitatea lor nu este afectată major și își doresc să lucreze cât mai curând cu echipa întregită, ajutând astfel oamenii din județul Sibiu

Un medic și o asistentă sunt internați la infecțioase

Din primele informații, o femeie medic SAJ Sibiu şi o asistentă sunt internate la Spitalul Judeţean Sibiu, secţia de Boli Infecţioase. Doctoriţa a fost depistată pozitiv cu COVID-19, iar asistenta medicală nu, conform surselor noastre din Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Foto: pagina oficială de Facebook Ambulanţa Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic