spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

BOIŢA: Şi fără drumuri şi cu banii luaţi

Știri din Județ

Publicitate

Nicolae Mohor, primarul PSD al comunei Boiţa, judeţul Sibiu a încercat la finele lunii martie să strecoare pe ordinea de zi un proiect prin care consilierii să aprobe plata unei facturi de 427.000 de lei. Factura era emisă în 19 decembrie 2019 de firma angajată de Primărie să repare câteva drumuri din localitate. Consilierii au respins modificare ordinei de zi şi au convocat constructorul pentru lămuriri. „Din informațiile ce le am acum ştiu că s-au făcut presiuni asupra angajaților Primăriei să se faca plată, din fericire aceștia au refuzat și atunci s-a ales să „forțeze” Consiliul Local să voteze această plată pentru lucrări NEEXECUTATE amenințând că vom fi dați în judecată” a declarat Nicolae Cocoş, consilier local. Acesta a făcut publice pentru toţi locuitorii din Boiţa factura cu pricina şi presiunea la care au fost supuşi consilierii de către Primar.

„După ce și-au bătut joc de ce le două străzi (lăsând cetățenii la propriu în noroi) mai vor sa-i și plătim din fondurile Comunei Boița. Vreau sa felicit cetățenii care au dat dovadă de „oameni gospodari” așa cum Comuna Boița are, și pe timpul lor, cu munca lor și cheltuiala lor au reparat strada Tălmăcelului (strada ce era impracticabilă)” a adăugat Cocoş.

Primarul comunei Boiţa nu a putut fi găsit până la ora apariţiei acestui articol pentru un punct de vedere. La începutul lunii februarie SIBIU INDEPENDENT a publicat un amplu materiale despre situaţia drumurilor din Boiţa. Atunci Primăria a arătat că există prevăzuţi la buget pentru anul 2020 aproximativ 7 milioane de lei, bani ce trebuiau alocaţi la bugetul local prin programul PNDL.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Un psd-ist Împuțit și HOT la drumul mare a secat amărâtul asta de sat
    Iar despre găinaț celălat (Cocos) un împătimit notoriu al jocurilor de noroc și cazino mai pe scurt iubitor de păcănele care vrea sa devină edil
    Doar fenomene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului