24.1 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Soția liderului de grup PSD din municipiul Sibiu a murit

Știri din Județ

Bogdan Trif, liderul PSD judeţ Sibiu a trimis în numele întregii organizaţii un mesaj de condoleanţe pentru colegul său, Cătălin Stanciu. Soţia acestuia, Nicoleta, a murit la doar 41 de ani. Staciu este preşedintele organizaţiei municipale Sibiu.

Colegul notru, Cătălin Stanciu, Președitele Organizației Municipale PSD Sibiu și liderul de grup al consilierilor județeni PSD trece în această perioadă prin cea mai grea încercare a vieții sale. Cea care a fost jumătatea sa, soție devotată și mamă iubitoare, Nicoleta, a pășit în lumea celor drepți mult prea devreme. Durerea pe care această dispariție prematură a lăsat-o în sufletul colegului nostru este greu de imaginat.
În aceste clipe grele îi suntem alături și ne rugăm bunului Dmnezeu să îi dea putere și sănătate pentru a trece peste această cumpănă a vieții sale, alături de fiul său.
Drum lin spre îngeri Nicoleta! Vei rămâne în gândurile noastre!

Organizația Județeană PSD Sibiu

Viața nu are culoare politică. Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu și-a exprimat sincerele condoleanțe în urma trecerii în neființă a soției liderului de grup PSD din Consiliul Județean Sibiu, Cătălin Stanciu.

“Toate gândurile noastre bune, toatâ compasiunea și mângâierea le punem împreună și le îndreptăm în această seară către colegul nostru consilier județean Cătălin Stanciu, greu încercat de pierderea soției sale, Nicoleta.

Simțim alături de el durerea imensă pe care o trăiește și care îl va însoți toată viața.

Bunul Dumnezeu să îi dăruiască multă putere și sănătate, alături de fiul său și de familia îndoliată!” a transmis președintele Daniela Cîmpean, în numele întregii echipe a CJ Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri