6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

22 de angajați ai fabricii din Cisnădie au coronavirus

Știri din Județ

ACTUALIZARE 21.04.2020, ORA 15:38

Până în prezent au fost testate 39 de persoane, dintre care 22 sunt pozitive, 11 negative iar restul de 6 probe sunt în lucru.
Toate persoanele confirmate sunt internate la SCJU Sibiu, fiind monitorizate și sub tratament specific.

Știre inițială

Conform datelor DSP Sibiu, până la această oră au fost depistați pozitiv cu coronavirus 17 angajați ai fabricii „Raguse Medizinische Produkte Romania SRL” din Cisnădie.

Toți cei 17 angajați infectați au fost internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, sub tratament specific și fiind atent monitorizate.

Alte sute de angajați au fost lăsați în izolare la domiciliu după ce o angajată a decedat în data de 14.04.2020, fiind infectată cu COVID-19.

„În ceea ce privește situația personalului de la fabrica de produse medicale din județul Sibiu, conform ultimelor date raportate de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, astăzi, 20.04.2020 ora 14:00 avem un număr total de 17 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, sub tratament specific și fiind atent monitorizate. Nu a mai fost înregistrat nici un deces din rândul personalului fabricii.” a anunțat Prefectura Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri