8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Viitorul Șelimbăr strânge bani pentru Andrei – tânărul diagnosticat cu o formă rară de cancer

Știri din Județ

Viitorul Șelimbăr va începe o campanie de strângere de fonduri pe facebook, pentru un tânăr localnic greu încercat, punând la dispoziție tricourile de joc ale tuturor jucătorilor, iar cei care doresc să doneze pot participa la licitația pentru tricourile oficiale de joc ale fotbaliștilor șelimbăreni.

Sarbătorile pascale reprezintă un prilej de bucurie pentru majoritatea familiilor, însă pentru tânărul Andrei Barta din Șelimbăr, aceste sărbători sunt triste deoarece a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer, iar tratamentul este unul extrem de costisitor.

Aflați în somaj tehnic din pricina pandemiei, colectivul de fotbal a clubului nu a rămas insensibil la problemele cu care se confruntă Andrei Barta.
Întreg staff-ul celor de la Viitorul Șelimbăr se mobilizează pentru a demonstra că granițele fotbalului nu sunt mărginite doar în dreptunghiul verde, potrivit viitorulselimbar.ro



Licitația va începe pe pagina de Facebook a echipei Viitorul Șelimbăr, acolo urmând a fi prezentate și modalitatea de a efectua plata.

Oricine dorește să-l sprijine pe tânărul greu încercat de soartă, poate efectua donații în următoarele conturi:

Barta Andrei Alexandru cont Lei RO90BTRLRONCRT0094170002

Mama Barta Domnica Maria Cont Euro RO19BTRL03304201675603XX

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș