10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

16 cazuri noi de coronavirus în județul Sibiu

Știri din Județ

Până astăzi, 4 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.512 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.269 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 368 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 16 de cazuri sunt apărute în ultimele 24 de ore.

În județul nostru s-au înregistrat 20 decese din cauza COVID-19.

În județul nostru, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 2439 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 368 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 349 adulți și 19 copii) și 1231 de persoane confirmate negativ.  Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 131 de persoane, iar 20 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 405 persoane izolate și 297 persoane în carantină

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 803 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 349 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 243 de pacienți. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.830 de  persoane. Alte 20.085 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 199.068 de teste.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri