Asfaltări pe ploaie în prezenţa şefilor judeţului

Instituţia Prefectului Sibiu a postat în această seară câteva fotografii cu iz de campanie electorală: prefectul judeţului Mircea Creţu, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean şi directorul Drumuri şi Poduri SA, Ovidiu Spătari în ploaie inspectau asfaltarea drumului judeţean Cisnădie – Cisnădioara. Din imagini se vede clar cum plouă abundent şi maşinile toarnă asfalt şi îl compactează.

Dincolo de ridicolul situaţiei suntem siguri că Drumuri şi Poduri SA, societate controlată de Consiliul Judeţean Sibiu, dispune ce o tehnologie modernă de turnare asfalt pe ploaie. Sau totul s-a făcut cu scop electoral. Ce nu înţelegem este prezenţa prefectului Creţu pe şantier. El este reprezentantul Guvernului în teritoriu şi în cazul drumurilor inspectate acestea sunt finanţate de Consiliul Judeţean Sibiu, nu de Guvern.

La ora când se făcea vizita era anunţat cod galben de fenomene periculoase, grindină în sudul judeţului Sibiu.

Sursa foto: Prefectura Sibiu Facebook

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *