spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: A plonjat cu mașina în mlaștină

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer de 26 de ani din Prahova, în timp ce conducea un autoturism între Avrig și Bradu, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, ajungând într-o mlaștină creată de sistemul de scurgere al drumului.

Din primele informații se pare că în mașină se afla doar tânărul, care a suferit o fractură la membrul superior. Acesta a fost transportat la spital.

Martorii accidentului au declarat faptul că șoferul nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat, cel mai probabil acesta a adormit la volan.

Pompierii militari din cadrul ISU Sibiu – Punct de lucru Avrig, au intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri și un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, pe DN1 Bradu unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă într-o zona mlăștinoasă.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale, unui bărbat de cca 26 de ani cu traumatism membru superior drept. Acesta va fi transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda