Sibian arestat după ce dădea țepe cu joburi în străinătate

La data de 15 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise în cursul anului 2016, de Judecătoria Alba Iulia, respectiv Judecătoria Blaj față de un sibian în vârstă de 46 de ani, Popa Romeo.


În perioada 2013 – 2014, Popa Romeo a pretins diverse sume de bani de la persoane care căutau un loc de muncă în străinătate, activitatea sa infracțională derulându-se în mai multe județe din Transilvania, îndeosebi județele Alba și Sibiu.
Sibianul s-a sustras punerii în aplicare a mandatelor emise de judecătoriile menționate, fiind depistat de polițiști pe raza municipiului Sibiu.


Bărbatul a fost condamnat la executarea a 5, respectiv 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată și a fost încarcerat în Penitenciarul Aiud.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *